Stand van zaken – Februari 2023

Begin februari nog de laatste punten aangepast in de splitsingsakte, het ondertekenen van het laatste hypotheek voorstel en een afspraak met de notaris voor uitleg van de proces van het passeren van aktes , gevolgd door het tekenen van de volmachten. Het passeren van de aktes is gepland de komende week vrijdag. Inmiddels is het bouwbedrijf gestart met het verder inrichten van het bouwterrein (foto 9 februari ’23).

Inrichten bouwterrein
Het inrichten van het bouwterrein.

Vandaag 17-2-23 is het een heugelijke dag: vanochtend de koopovereenkomst met de kopers van de begane grond woning getekend en vanmiddag zijn bij de notaris VPVA de nodige aktes gepasseerd, zodat we nu eigenaar zijn van de grond en nu werkelijk kunnen gaan bouwen. Echter de woning op de 1ste verdieping West is nog beschikbaar. Een voorbeeld indelingstekening kan worden opgeroepen door op de volgende link te klikken. Het betreft dus de eerste verdieping, gelegen aan de Westzijde van het gebouw en uitkijkend naar de Utrechtseweg.

Afgelopen week, dinsdag 28 februari, is het bouwkavel met de gemeente ingemeten. En op donderdag 2 maart is een bijeenkomst gepland om de echte start van de bouw eindelijk symbolisch te vieren met de eerste spade in de grond……